Welkom, bezoeker! [ Registreren | Inloggen

 

N.o.t.k

JW Espo DrinkwaterVerwarmingsUnit (DVU)

  • Straat: Bedrijvenpark Twente 325
  • Plaats: ALMELO
  • Land: Nederland
  • Postcode: 7602KL
  • Geplaatst op: 15 september 2014 11:05
  • Verloopt over: Deze advertentie is verlopen
DVU

Uitgebreide omschrijving

NIET LANGER BANG VOOR VORST!
In onze werkplaats produceren wij al jaren eigenhandig een aantal drinkwater verwarmingsunits. Deze zogenaamde DVU zorgt ervoor dat de drinkwaterleidingen in de winter niet bevriezen. Omdat wij de productie vanaf begin af aan in eigen handen hebben, konden wij het systeem gaandeweg perfectioneren. De verwarmingsunits worden gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal, daardoor heeft het een zeer lange levensduur. Bovendien is het hierdoor bestand tegen medicijnen in het water. Een inwendige thermostaat garandeert u een constante watertemperatuur. De circulatiepomp zorgt voor een constante circulatie van het drinkwater. Hierdoor heeft u altijd schoon water en geen last van algengroei en ontmenging.

 WERKING

Het systeem bestaat uit een circulatiepomp en een elektrisch verwarmingselement. Dit verwarmingselement komt in twee uitvoeren; een vermogen van 3 kW of 6 kW. Dit vermogen kan aangepast worden aan de grootte van de stal/installatie en de hoeveelheid water. Het verwarmingselement is geplaatst in een roestvrij stalen behuizing. Hierdoor is de DVU prima bestand tegen roest en medicijnen. De verwarmingsunit is voorzien van een thermometer, zodat u de watertemperatuur kunt aflezen. Een inwendige thermostaat zorgt voor een constante watertemperatuur. Komt de temperatuur onder de ingestelde waarde, dan springt het verwarmingselement aan. Stijgt de watertemperatuur weer boven de ingestelde waarde, dan wordt het element natuurlijk weer uitgeschakeld. De circulatiepomp zorgt voor een constante circulatie van het drinkwater. Dit is gunstig bij een eventuele medicijnverstrekking, omdat het rondpompen zorgt voor een menging en ontmenging juist voorkomt.

 VOORDELEN

Door toepassing van ons drinkwater verwarmingssysteem heeft u:

– Geen bevriezingsgevaar

– Geen algengroei

– Geen ontmenging

– Altijd schoon water

EXTRA OPTIES
Om te voorkomen dat de zak einden naar de nippels bevriezen leveren wij U-vormige zak einden van roestvrij staal. Door flexibele slangen op de ringleiding aan te sluiten, bestaat de mogelijkheid om de nippels in hoogte te verstellen. Dit is handig bij leeftijdsverschil van de dieren. Natuurlijk leveren wij ook de bijpassende drinknippel op drinkbak.

Advertentie referentienummer: 2735416ab484d69e

  

3280 keer bekeken, 1 vandaag

  

Report problem

Processing your request, Please wait....

Vul onderstaand formulier in om een bericht naar de adverteerder te sturen

Informatie over de adverteerder

  • Geplaatst door: Jwespo
  • Actief sinds: 15 september 2014

Andere advertenties van dezelfde adverteerder Jwespo

De laatste advertenties van Jwespo »